Genoemde prijzen gelden voor een bestelling vanaf 10 personen.
Boerenbuffet – p.p.€ 12,95
- Volgens slagerrecept Hoofdkaas geserveerd met mosterd en stroop
- Lekkere plak grove gebraden pastei
- Een tranche crème paté, peper paté of ardenner paté
- Dun gesneden reepjes Limburgse hamspek
- Blokjes droogworst
- Puntjes gesneden jong belegen kaas
- Zoet zure augurken
- Heerlijk gekruide gehaktballetjes
- Licht gerookt en gebraden drumsticks
- Romige kruidenboter met verse kruiden
- Variatie van brood & broodjes
Limburgs buffet – € 16,75 p.p.
- Heerlijk huisgemaakte huzarensalade bereid volgens traditioneel recept
- Volgens slagerrecept Hoofdkaas geserveerd met mosterd en stroop
- Een tranche crème paté, peper paté of ardenner paté
- Overheerlijk Uitjes monogask
- Lekkere Grotte ham geserveerd met partjes frisse galiameloen
- Dun gesneden reepjes Limburgse hamspek
- Gebakken uiengehakt
- Stinkkaas Rommedoe met stroop
- Warm gerookte forelfilet
- Halve Hollandse maatjesharingfilet geserveerd met gesnipperde uitjes
- Huisbrood en mini broodjes
- Echte limburgse Tête de veau met ei
- Zuurvlees
- Rijst met erwten en mais
Italiaans buffet – € 17,50 p.p.
- Runder Carpaccio met balsamicodressing sla, pijnboompitjes en verse parmazaanse kaas
- Saumon alla Florentina vers gerookte zalm
- Prosciutto di Parma met meloen
- Een fijne pastasalade met tonijn
- Salata alla Romana pastasalade met fijne groenten
- Lasagna
- Saumon Napoli warme pasta met zalm
- Pasta Carbonara bereid met gorgonzola, spekjes en champignons
- Groene asperges en ham vermengd met Tagliatella
- Pesto vermengd met ons speltdeeg Pestobrood
- Romige kruidenboter met verse kruiden
Grieks buffet – € 17,50 p.p.
- Naar grieks recept Souvlaki steak gegrild met oregano en citroen
- Traditioneel gekruide Gyros
- De enige echte mousaka
- Tzaziki dipsaus
- Gele rijst
- Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven, rode ui en feta
- Pasta, rode-, gele-, groene paprika, feta en kappertjes Orzosalade
- Gegratineerde venkel
- Romige knoflooksaus
- Vers afgebakken stokbrood
- Romige kruidenboter met verse kruiden
Tapas buffet – € 16,75 p.p.
- Frisse meloenpartjes geserveerd met seranoham
- Worstplankje met diverse spaanse worstsoorten
- Pikante gehaktballetjes
- In knoflook gemarineerde olijven
- Zon gedroogde tomaatjes ‘Sol du Sud’
- Gevulde pepers met roomkaas
- Vers gemarineerde zalm
- Gebakken garnalen met knoflook
- Kaasplateau met diverse kazen
- Focaccia ‘plat’ovenbrood, gekruid met verse oregano
- Verse tapenade
- In pikante tomatensaus ingelegde gehaktballetjes
- Geroosterde vleesstokjes
- Paella
Stamppotten buffet – € 15,95 p.p.
- Elzasser zuurkoolstamppot met echte braadworst en casselerrib
- Stevige boerenkoolstamppot uiteraard geserveerd met magere speklappen
- Traditionele hutspot van verse wortelen, aardappelen en ui geserveerd met gehaktballen en jus
- In bouillon gekookt mager spek
- Sappige rookworst
- Appelcompote, piccalilly en grove mosterd
Barbeque menu – €13,75 p.p.
Assortiment van vier grilldelen per persoon, bestaande uit:
- Gemarineerde halskarbonade
- Gemarineerd kipfilet
- Gemarineerd mager speklapje
- Barbequeworstje
- Hamburger
- Kipdrumstick(gegaard)
- Souvlakisteak
- Duitse aardappelsalade met spekjes en ui
- Pastasalade
- 3 seizoenssalades
- Vers fruitsalade
- Barbequesaus
- Kruidensaus
- Knoflooksaus
- Stokbrood en mini broodjes
- Romige kruidenboter met verse kruiden